Njemac želi bivšeg igrača - Tuchel želi da pojača ekipu sjajnim igračem Borussije

Tuchel želi da pojača ekipu sjajnim igračem Borussije


Tomas Tuhel se odlično snalazi u Čelsiju. "Plavci" od dolaska Tuhela nemaju niti jedan poraz (5 pobeda i jedna nerešena) uz jedan primljeni gol (autogol Ridigera). Bivši trener PSŽ-a je došao pred kraj zimskog prelaznog roka te nije uspeo da ostvari svoju prvu kupovinu. 

Naravno očekuje se radno leto, a nemački Bild prenosi da je Tuhel već krenuo sa kontaktima oko svog prvog pojačanja na "Stamford Bridžu". Bild prenosi da Tuhel želi Jonasa Hofmana, igrača sa kojim je sarađivao dok je vodio Borusiju Dortmund. 



28-godišnji Hofman sada brani boje Borusije, ali iz Menhengladbaha. Jedna je od glavnih uzdanica Marka Rozea, krilni ofanzivac je ove sezone zabeležio šest golova i deset asistencija na 21 odigranom meču. Dolazak Nemca bi verovatno značilo i odlazak nekog od dvojca Pulišić-Zijeh. Marokanac nikako da dobije minutažu koju je očekivao po dolasku iz Ajaksa.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.