Italijanski mediji javljaju: Juventus i dalje čeka Dybalu, ali interesuje se za veznjaka iz Premier Lige

Juventus i dalje čeka Dybalu, ali interesuje se za veznjaka iz Premier Lige


Juventus nikako da zaigra kako navijači očekuju. Poraz od Porta je došao zasluženo, Pirlovi izabranici su pružili jednu od najslabijih partija ove sezone. I uopšteno deluje da Juventus teško dolazi do golova.

Dibala ni ove sezone ne pruža zadovoljavajuće partije, Argentinac se dosta namučio sa povredama. U Portu je bio na klupi, očekuje se da protiv Krotonea dobije šansu makar u završnici. Italijanski mediji pišu o interesovanju Juventusa za Džejmsom Rodrigezom. 



Kolumbijac beleži dobre partije u Evertonu, "karamele" su ga dovele u septembru prošle godine kao slobodnog igrača. Njegov ugovor važi do juna 2022. godine, ostaje da se vidi da li će Anjeli i ekipa preseći i potencijalno se rastati sa Dibalom. Rodrigez bi se tako obreo i u petoj top ligi Evrope, najbolji fudbaler Svetskog prvenstva 2014. godine je već igrao u Francuskoj, Španiji, Nemačkoj i sada Engleskoj.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.