Znate ko je bio Mido, problematični tatin sin: Danas i kao trener briljira, dobio otkaz zbog Twittera

Velika većina vas se sjeća ovog izuzetno problematičnog fudbalera u svoje vrijeme, igrao je za najveće evropske klubove, ali disciplina mu nije nikad bila jača strana.


Legendarni egipatski fudbaler Mido nakon završetka igračke karijere odlučio je da uplovi u trenerske vode.
Mido je trenersku karijeru počeo još 2014. godine kada je bio u Zamaleku gdje je proveo naredne dvije godine i kao šef omladinskog pogona. Prije tri mjeseca odlučio je da napusti domovinu i okuša se u Saudijskoj Arabiji.



Nekadašnji napadač Tottenhama preuzeo je Al-Wehdu u decembru, a samo nekoliko mjeseci kasnije je dobio otkaz i to zbog objave na Twitteru i njegovog ponašanja koje u Saudijskoj Arabiji nisu htjeli da tolerišu.

Naime, jedan od navijača ovog kluba kritikovao je Midinu taktiku, a on mu nije ostao dužan. Mido se oglasio i izvrijeđao ovog navijača što ga je na kraju žestoko koštalo. Čelnici kluba nisu imali milosti prema njemu i dali su mu otkaz iako je na klupi Al-Wehde bio samo 13 utakmica.



On je pokušao da nađe izgovor, ali nije uspio. "Poštujem odluku kluba, ali želim da poručim da mi je hakovan Twitter profil i da ću to dokazati", poručio je Mido koji evidentno nastoji da se vrati na svoj stari posao.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.