UEFA im ništa ne može: PSG ne samo da ne prodaje Neymara, već pregovara sa najboljim veznjakom

Parižani nisu zadovoljni svojom ekipom iako imaju ekipu od bukvalno milijardu eura, dva igrača na kojim im čak i Kraljevski klub zavidi - Ali to im nije dosta, treba im i jaka veza, najjača!


Britanski mediji pišu kako je Paris Saint Germain ozbiljno naumio u svoje redove sjajnoga veznjaka i ukrasti ga Chelseaju.
Ngolo Kante je po mnogima bio ključni igrač Francuske u Rusiji i neizostavni član Sarrijevih Plavaca u Chelseaju, igrač na koga mnogi računaju i koga mnogi u svijetu fudbala gledaju i dive mu se na njegovoj skromnosti.



Pisalo se ranije kako ga Paris Saint Germain u svoje redove dovodi još prošlog ljeta, no Maurizio Sarri je nekako uspio da ustopira taj kontroverzni transfer koji bi bio jedan od najvećih gubitaka Chelseaja u skorijoj istoriji.

No, Parižani će učiniti sve kako bi sljedećeg ljeta ponajbolji defenzivni igrač na svijetu stigao na Park Prinčeva, zanimljiva stvar je ta što i komisija za Finansijski Fair Play neće ni opomenuti, jer čini se da su upali pod neku protekciju...



Kako Britanski mediji tvrde Paris Saint Germain je napravio prvi potez i poslao svoje emisare koji bi u narednom periodu trebali ispitati mogućnost tog transfera kao što bi i trebali da počnu pregovore. Biće zanimljivo šta Sarri ima da kaže na to.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.