Stigla jedna od najnelogičnijih odluka u La Ligi - Valverde dobio novi ugovor

Barcelona je donijela jednu od najnelogičnijih odluka u poslednje vrijeme, a navijači se još uvijek pokušavaju pomiriti sa tim - Valverde dobio novi ugovor!


Treneru Barcelone Ernestu Valverdeu, ističe ugovor na kraju sezone, a mnogi su počeli sa raznim spekulacijama.
Priča se i o tome da bi mogao da napusti ovaj tim, ali se to ipak neće desiti. Barcelona je na svom zvaničnom sajtu objavila da će Ernesto Valverde produžiti ugovor za još jednu sezonu sa opcijom produžetka na još godinu dana.



Dakle, u sezoni 2019/20 Ernesto Valverde će biti trener Barcelone, a ukoliko bude imao zadovoljavajuće rezultate koji se očekuju nakon prošlogodišnjeg blama, Barselona će se odlučiti na dodatnih godinu dana sa ovim iskusnim trenerom.

Danas je zvanično i završeno potpisivanje ugovora na još jednu godinu, a Ernesto Valverde će se pojaviti večeras pred novinarima povodom predstojeće utakmice protiv Valladolida na press konfereciji.



Ernesto Valverde ima sjajne rezultate iza sebe, u prvoj sezoni je osvojio duplu krunu, a ove je dodao i Super kup Španije, ali prošle godine je napravio problematičnu odluku kada su ispali iz Lige Prvaka, za šta mu i sada navijači zamjeraju uveliko.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.