Došlo vrijeme promjena u Kataloniji: Spremne zamjene za najbolje fudbalere - Messi ipak nezamjenjiv

Barceloninoj upravi jedna stvar postaje sve jasnija, dosta igrača ima preko 30 godina, jedan od njih je nažalost nezamjenjiv ali za ostale zamjene će morati da dobro plate!


Barcelona u novoj deceniji, Messi će ostati do kraja karijere, ostali dobijaju zamjene. Nakon izjave predsjednika Barcelone Bertomeua da očekuje da Messi produži ugovor i da posle 2021. ostane do kraja karijere u Barceloni, mediji se bave time kako će izgledati tim u narednoj deceniji.
Podmlađivanje je potrebno, odnosno trebalo bi da nosioci igre lagano dobiju zamjene. Na listi je pet fudbalera u različitim linijama tima koji bi trebalo da ponesu teret u narednih par godina. Za Piquea bi zamena trebalo da bude De Ligt koji hoće u Barcelonu.



Ali čini se da Katalonci treba prvo da prodaju Umtitija. Doveden je Todibo iz Tuluza, a to će značiti da Vermalen najverovatnije napušta klub na ljeto. Traži se lijevi bek, iako će Alba produžiti ugovor, ali nema konkurenciju, te rupe je popunjavao univerzalac Sergi Roberto.

Zbog toga je meta Mendi iz Liona o kome smo pisali i koga hoće i Paris Saint Germain. On ima 24 godine, sigurno da bi stasavao i dijelio minutažu sa Albom. Desni bek ostaje Semedo i ponovo Sergi Roberto pokriva povremeno tu poziciju.



Ali Barca računa na Emersona iz Atletico Mineira koga je platila 12 miliona evra i koji će stići u junu, ali će skupljati iskustvo u Betisu. Rakitić i Busquets više nisu mladi, kupljen je De Jong, tu je Alena.

A čini se da je Barcelona odustala od Rabiota. I na kraju, Luka Jović, Barcu čeka bitka sa Realom, ali su u prednosti i Srbin je prvi kandidat za naslijednika Luisa Suareza koji će napuniti 32 godine.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.