Tottenham uskoro prekida jednogodišnji post - Joachim Andersen sve bliži novom klubu

Iako su navijači apelovali da im je neophodno pojačanje, uprava se oglušila o to. Tottenham uskoro prekida jednogodišnji post - Joachim Andersen sve bliži novom klubu!


"Pjevci" traže pojačanje u defanzivnoj liniji. Nije Tottenham bio aktivan na tržištu od početka sezone, te se zbog toga često našao na udaru velikog broja navijača.
Mauricio Pochettino očigledno smatra da je ekipa kojom sada raspolaže sasvim dovoljna da zadovolji ambicije Tottenham Spursa ove sezone, ali i to bi uskoro moglo da se promjeni i to sve u korist priče koju zastupaju navijači.



Prema informacijama koje stižu iz Italije, potpredsednik Sampdorije Antonio Romei proveo je ovu sredu u Londonu gde je razgovarao sa čelnicima "Pevaca". Razlog je bio Joakim Andersen, sjajni defanzivac je na meti Juventusa i Intera.

Ali izgleda da su Englezi sada najkonkretniji po tom pitanju. Tottenham želi podršku za Jana Vertongena i Tobija Alderveirelda, a kako je Andersen procenjen na 25 miliona evra Totenhem ga je identifikovao kao idealnu metu.



Mauricio Pochettino je uspio dokazati mnogim velikanima da se ne treba svake godine pojačavati tim da bi klub bio u samom vrhu, njemu je bilo dovoljno samo da se ne prodaju njegove velike zvijezde i to je to.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.