Raiola otkrio planove: Klopp se neće smiriti, za Insignea spreman platiti duplo više

Liverpool nakon što je propustio zimski prelazni rok, sada radi na jednom od najvećih transfera ove godine, Klopp radi sa Minom Raiolom na dovođenju jednog od najboljih italijana!


Klub sa "Anfielda" je mirovao ovu zimu, klub su napustili Deni Ings i mladi Solanke, dolasci nas očekuju na predstojeće ljeto.
Prvi na spisku je glavna meta tima iz Napolija - omaleni Lorenzo Insigne. Italijan igra odličnu sezonu, na 27 utakmica zabilježio je jedanaest golova i šest asistencija i gura svoj tim u borbi sa Juventusom.



De Laurentis je navodno odbio prvu ponudu za rođenog Napolitanca. "Redsi" su ponudili 70 miliona evra, odbijeni su, ali Mino Rajola agent igrača je obavestio upravu Napolija da će se Liverpool vratiti po Lorenca na ljeto.

Italijanska La Republika navodi da je odgovor kontroverznog biznismena bio - 150 miliona ili ništa! Ostaje da se vidi koliko želi Liverpool Italijana koji bi sa Firminom, Salahom i Maneom činio strahoviti kvartet na "Anfieldu".



Inače, Napolitanci su trenutno drugoplasirana ekipa u Seriji A koja ima zaostatak od devet bodova za vodećim Juventusom zbog čega i ne žele da prodaju jednog od najboljih igrača u svome timu, barem ne za "male" pare.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.