Istorija se ponavlja: Navijači Milana imaju razloga za slavlje, imaju novog "Savićevića"

Navijači AC Milana su nakon borbene utakmice uvjereni da su konačno došli na sigurno što se tiče Serie A, vrijeme je pokazalo da se istorija ponavlja - Milan ponovo u svom sastavu ima "Dejana Savićevića"!



Da li je zaista novi Dejan Savićević stigao u AC Milan? AC Milan ne igra baš najbolje moguće, ali su zato prezadovoljni novim pojačanjem.
Porede ga sa Dejanom Savićevićem nakon poslednje utakmice protiv AS Rome koja je završena rezultatom 1:1, a u pitanju je niko drugi do Lucas Paqueta koji je kako se čini proigrao i odmah je uslijedilo oduševljenje navijača.



Ovaj momak je glavni "krivac" što je AC Milan postigao jedini gol na ovom meču, izborio se za loptu, centrirao i pronašao Piateka za gol. Oni stariji navijači Milana se sjećaju identičnog gola Milana protiv Rome.

Desilo se to sada već davnoga 17. septembra 1996. godine, tada je Dejan Savićević bio taj koji je asistirao zbog čega Lucasa Paquetu i porede sa njim, a realizator je bio tada najbolji fudbaler svijeta, Žorž Vea.




Možda je Paqueta uradio 0,5% onoga što treba da uradi da bi postao ono što je bio Savićević u Milanu ali vrijeme je na njegovoj strani te ga ima na pretek. Možda je kombinacija Piatek - Paqueta baš ono što treba Milanu da se vrati u Ligu Prvaka.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.