Perezu je sve jasno: Nije problem u Solariju - Vrijeme je da Isco napusti Real

Florentino Perez preko poslednjeg "incidenta" ne može da pređe, Iscu se odlazak već dugo vremena spremao ali sada je to gotovo sigurno, problem ipak nije u treneru!


Kao da namjerno radi sve ovo, ružno se ponio i sinoć protiv Alavesa, odlazak je sada više nego izvjestan...
Nema mira kada je Isco u pitanju. Andalužanin se ružno ponio na kraju sinoćnje utakmice protiv Alavesa, naime, dobio je šansu u poslednja tri minuta. Učestvovao je u golu za konačan rezultat, pozdravio se sa par saigrača.



A onda žurno otišao u svlačionicu. Na izlasku iz terena, Realov tehnički delegat Miguel Porlan Noguera mu je pružio ruku, ali ga je Isco "iskulirao". To je izazvalo ogorčenje u klubu, jer Noguera je deset godina već na istom mestu cijelu karijeru je proveo u Realu.

Ako vam nije poznato njegovo ime, nadimak jeste, u pitanju je Ćendo, nekadašnji desni bek, čovek koji je 16 godina bio u klubu i odigrao 430 mečeva za Real. Perezu je svega dosta, nema više veze sa trenerom.



Španski mediji tvrde da će Isco biti prodat, bez obzira ko bude sjeo na klupu, a cijena se zna, 100 miliona evra. Najzainteresovaniji su City i Juventus, mada se pominje i PSG, navodno španski fudbaler ne želi da igra u francuskoj ligi.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.