Mbappe je bar za sada daleko od Madrida: Perez neće više da čeka i zato troši preko 300 miliona na 3 zvijezde

Kylian Mbappe je unazad nekoliko godina opcija broj 1 Florentino Pereza za nove "Galacticose", ali izgleda da će prvi čovjek Kraljevskog kluba bar neko vrijeme odustati od tog posla.


Zvijezda PSG-a je bio nadomak dolaska u Madrid minulo ljeto, ali se ipak odlučio ostati u Parizu jer je dobio novi, daleko, unosniji ugovor. 

Perezu je izgleda dosta čekanja i umjesto jednog od najboljih igrača današnjice želi 3 velika potpisa i za to je spreman navodno potrošiti preko 300 miliona eura. Svi na Santiago Bernabeu su spremni da je došla smjena generacija i da neki igrači moraju napokon biti zamijenjeni, a tu prije svih govorimo na Luku Modrića i Karim Benzemu.



Sjajni napadač i osvajač Zlatne lopte polako ulazi u pozne igračke godine i uprava pod hitno mora reagovati i dovesti nekoga ko će naslijediti Francuza u napadu Kraljevskog kluba. Prema navodima uglednih španskih listova Perez je pripremio preko 300 miliona eura iako nije poznato ko će biti na klupi sledeće sezone. 

Mnogo se priča o tome da ukoliko Carlo Ancelotti ostane bez trofeja može ostati i bez trenersk stolice. Bilo kako bilo spisak želj je sastavljen, a on izgleda ovako. Kvicha Kvaratskhelija, Jude Belingham i Joao Cancelo. Zvijezda Napolija je trenutno jedan od najboljih igrača na planeti, a došao je na mala vrata.



Trenutno se nalazi u vrhunskoj formi koja ga je preporučika brojnim velikanima i navodno za njegove usluge treba izdvojiti oko 100 miliona. Jedan od najtraženijih igrača današnjice, Jude, se našao među željama Pereza koji u njemu vidi idealnu zamijenu i dugoročno riješenje za Modrića. 

Zvijezda Dortmunda je procijenjena na oko 150 miliona eura i samo taj novac ga može odvesti sa Signal Iduna Parka. Real već neko vrijeme muku muči sa desnom stranom terena, a to bi mogao popuniti Cancelo.



Portugalac je otišao na pozajmicu u minhenski Bayern, ali se postavlja pitanje da li je uprava Bavarskog giganta spremna platiti 70 miliona da otkupi njegov ugovor za stalno. Uprava Reala u Portugalcu vidi idealno riješenje za poziciju desnog beka, ali ono što krasi Cancela jeste da može adekvatno pokriti i poziciju uz lijevu aut liniju. 

Za ova 3 potpisa je Perez navodno već obezbjedio preko 300 miliona i za novu sezonu bi mogli imati nove "Galacticose".

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.