Firmino je svoje rekao na Anfieldu i sada razmatra ponude: 3 top kluba koja u Brazilcu vide ogromno pojačanje

Roberto Firmino je odlučio o svojoj karijeri, a ona glasi da ga sledeće sezone nećemo gledati u dresu Liverpoola i da će nakon 8 godina napustiti Anfield.


31-godišnji Brazilac se svjestan da više nema toliko bitnu ulogu kod Jurgen Klopp i smatra da je odlazak najbolji po njega i njegovu karijeru.

Brojni velikani su odmah stali u red i pravo je pitanje u kom narednom klubu gledamo sjanog Brazilca. Pričalo se mnogo o tome da je gotova stvar i da od sledeće sezone Firmina gledamo na Allianz stadionu, kod Massimiliano Allegrija u dresu Juventusa, ali izgleda da od toga neće biti ništa. Pojavila su se nova 3 velikana koja žele zvijezdu Liverpoola u svojim redovima i da su sa ponudama već krenuli.



Firmino će na kraju sezone potpuno besplatno potpisati za neki novi klub, ali kod odabira tog novog kluba glavnu riječ će voditi finansije. Gotovo pa sigurno će potpisati za onaj klub koji ponudi više novca, a trenutno su u igri Real Madrid, Atletico Madrid i Barcelona. Pravo je pitanje koji od ovih klubova može ponuditi veću platu pošto svaki od ovih klubova može da iznenadi. Svakom od ovih velikana je potreban špic koji je u stanju postići 10 plus golova, ali sa tim da će biti prije svega džoker sa klupe.

Jedva čekamo da vidimo u kom novom klubu gledamo Firmina i da li je njegova epizoda u Premier ligi i definitivno gotova.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.