Milan je spreman za veliki transfer - Maldini iz Rima dovodi dostojnu zamjenu za Ibrahimovića

Maldini iz Rima dovodi dostojnu zamjenu za Ibrahimovića


Milan se posle revanš meča sa Crvenom zvezdom u Ligi Evrope vraća domaćim obavezama. Piolijevi momci imaju teško gostvanje u Rimu kod Rome. Eventualni poraz bi bio treći u nizu, što bi omogućilo Interov beg a Juventus, ali i sama Roma bi se približili poziciji broj dva. 

Očekuje se da od početka gledamo Ibrahimovića na terenu, a danas su osvanule vesti oko Maldinijevog plana. Veliko je pitanje da li će Ibra nastaviti u dresu "rosonera" i posle ove sezone, njegova zamena u vidu Mandžukića takođe ima dobar broj godina te sportski direktor vaga oko nove "devetke" tima. 



Italijani prenose kako je Ćiro Imobile meta broj jedan za poboljšanje napada! Kapiten Lacija briljira u Rimu još od svog dolaska 2016. godine, retko kada nije u trci za najboljeg strelca Kalča. Ima 31 godinu, ove sezone ima 14 golova na 21 utakmici u Seriji A. Pitanje je da li je spreman za nastup u većem timu, u Juventusu svojevremeno nije dobio priliku dok se Ćiro nije najbolje snašao ni u Dortmundu, ali ni u Sevilji.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.