Dortmund konačno saopštio cijenu Haalanda: Raiola cilja na 10 klubova, Chelsea najozbiljniji

Sjajni Norvežanin je postao jedna od glavnih meta brojnih velikana i sigurno je da ga najbolji klubovi žele u svojim redovima, a čini se da je sada poznata i cijena koja je neophodna da bi on došao. 


Borussija Dortmund ima još jednog kapitalca u svojim redovima, sada je u pitanju Erling Haaland i naravno da žele dobro da naplate interesovanje za ovog napadača.

Haaland je u Dortmund stigao prije nešto duže od godinu, a već se piše o njegovom odlasku sa Signal Iduna Parka. Daily Mail je piše da su Žuto-crni već odredili cijenu za svog najboljeg igrača. Ko ga želi dovesti morat će platiti najmanje 115 miliona eura. Haalandov menadžer Mino Raiola je prije nekoliko dana izjavio da samo deset klubova može priuštiti sebi da kupi 20-godišnjeg golgetera. Za Haalanda je u posljednje vrijeme najviše zagrizao Chelsea. Roman Abramovich je spreman odriješiti kesu, a ostaje da se vidi da li će ga uspjeti i dovesti.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.