Zvijezda Borussije kojeg žele svi velikani nastavlja da pravi gluposti - Sve kako bi napustio Dortmund

Mnogi ovih dana komentarisu njegove poteye kao namjerne provokacije kako bi sto prije i sam klub odlučio da se riješi igrača koji im postaje sve problematičniji. 


Nakon što je izbjegao kaznu zbog protesta, Jadon Sancho se sada nalazi u novim problemima, ali ovaj put sa čelnicima svog kluba koji će morati da pronađu način da umire svoju zvijezdu ukoliko žele da je zadrže.

Naime, u Borussiji Dortmund ozbiljno razmišljaju da kazne svog nogometaša jer je otputovao u Englesku bez dozvole i to za vrijeme izolacije. On je već imao problema sa upravom ovog kluba jer je objavio fotografije kod frizera sa svojim kolegama iz kluba, sve to u jeku pandemije koronavirusa. 



Sada je ponovo napravio glupost, jer je kako prenose engleski mediji, došao u kratku posjetu u Englesku, ali bez znanja svog kluba i čelnika Bundeslige. Ostaje da vidimo kakva će kazna biti za ovo, ali odavno je jasno da Sancho sve to radi kako bi što prije napustio ekipu Borussije Dortmund.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.