Harry Kane prestigao legendarnog Del Piera - Najbrži u istoriji sa 20 golova u Ligi Prvaka

Sjajni Harry Kane ispisuje istoriju Tottenhama, ali i svoju licnu sa sjajnim partijama koje pruza u dresu Tottenhama.


Ekipa Josea Mourinha je gubila sa 2:0, ali je uspjela stići do preokreta i pobjede, a jedan od najzaslužnijih za to je bio kapiten Harry Kane koji je postigao dva gola.

Napadač Spursa je sa nova dva gola ispisao historiju Lige prvaka s obzirom da je postao igrač koji je najbrže stigao do 20 golova u ovom takmičenju. Kane je do ovog broja stigao nakon samo 24 odigrane utakmice i tako je prestigao Del Piera kojem je trebalo 26 i Van Nistelrooya kojem je trebalo 27 utakmica da dođe do ove brojke.

Ekipa Josea Mourinha je gubila sa 2:0, ali je uspjela stići do preokreta i pobjede, a jedan od najzaslužnijih za to je bio kapiten Harry Kane koji je postigao dva gola. Napadač Spursa je sa nova dva gola ispisao historiju Lige prvaka s obzirom da je postao igrač koji je najbrže stigao do 20 golova u ovom takmičenju.

Kane je do ovog broja stigao nakon samo 24 odigrane utakmice i tako je prestigao Del Piera kojem je trebalo 26 i Van Nistelrooya kojem je trebalo 27 utakmica da dođe do ove brojke.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.