Spreman za rastanak: Bayern Munchen gubi jednog od najvećih - Zvijezdi već stigla ponuda

Bayern kreće u veliku reformu a kako se čini legendarni fudbaleri će da lete iz kluba, kako zbog godina pa tako i zbog nove politike kluba! 


Iskusni holandski fudbaler Arjen Robben je nedavno izjavio da će po završetku sezone napustiti Bayern Munchen.
Ali nije precizirao znači li to da će i okončati fudbalsku karijeru. Robben ima još nekoliko mjeseci za razmišljanje, ali već je dobio jednu interesantnu ponudu PSV-a, konkretno direktora ovog kluba Toona Gerbrandsa.



Gerbrands je gostujući na jednoj televizijskoj emisiji priznao da je pozvao Robbena nazad u Eindhoven, ali da još uvijek nije dobio konkretan odgovor. "Zvali smo Robbena da nam se pridruži po završetku sezone.

On je ovdje uvijek bio rado viđen gost, a vjerujem da bi mu bilo drago ponovo sarađivati za Markom vam Bommelom koji je sada trener. Njih dvojica su igrali zajedno za PSV i bilo bi ih zanimljivo ponovo vidjeti skupa.



Za sada nam Robben nije dao konkretan odgovor, ali ima vremena", rekao je Gerbrands. Iskusni Robben će početkom naredne godine proslaviti 35. rođendan, a realna je šansa da karijeru završi u PSV-u za koji je već igrao u periodu od 2002. do 2004. godine.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.