Kakav peh: Zvijezda bila pred veliki transferom u Barcu, a sada van terena na neodređeno

Velika zvijezda Chelseaja je danas potpuno ostala bez sreće - Maurizio Sarri i Chelsea ostaju na neodređeno bez sjajno napadača!


Londonski velikan Chelsea je večeras u Budimpešti odigrao 2:2 sa MOL Vidijem u 6. kolu grupe L Evropske lige.
Plavci su još ranije obezbijedili prvo mjesto u svojoj grupi, a ovu 'revijalnu' utakmicu neće pamtiti baš po dobrom s obzirom da su ostali bez Alvara Morate a po svemu sudeći ova povreda ne izgleda nimalo dobro.



Španski napadač je krajem prvog poluvremena povrijedio koljeno i bio je primoran napustiti teren. U igru je umjesto njega ušao Giroud, koji se istakao fantastičnim golom iz slobodnog udarca u 75. minuti.

Chelseaju za vikend predstoji meč sa Brightonom, a vrlo brzo će se znati hoće li Morata biti u konkurenciji za ovo gostovanje. Inače, Chelsea je u Budimpešti propustio doći do maksimalnog učinka u grupnoj fazi Evropske lige, koju završava sa 16 bodova.



Podsjećamo da je Alvaro Morata došao kao velika nada iz Real Madrida, a u skorije vrijeme su se pojavile glasine da će uskoro napustiti Chelsea i napraviti transfer u Španskog prvaka to jeste sjajnu Barcelonu, što je razbjesnilo navijače Reala.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.