Novo pojačanje Uniteda otvorilo dušu: Pozvao sam svog, brata, majku i počeo plakati"

Nakon što je došao u Manchester United, već u prvih nekoliko utakmica Bruno Fernandes je pokazao da će biti veliko pojačanje za ovu ekipu. 


On je otrkio da je bio veoma emocionalan nakon potpisa za Manchester United, jer mu je to bilo ispunjenje njegovog sna i svih želja zbog kojih se krenuo i profesionalno baviti ovim sportom.
"Moram priznati da sam bio uplašen. Ali, to je bilo ispunjenje najvećeg sna. Za mene je igranje ovdje najveći mogući vrh moje karijere. Kada sam saznao da me Manchester United želi, zvao sam svoju suprugu, brata, sestru, majku i sam sam počeo plakat", rekao je Fernandes, te je dodao: 



"Te suze su bile zbog sreće naravno. Borio sam se za ovo, da dođem ovdje. Slijedio sam svoj san, te sam šansu zgrabio objeručke. Moja porodica je znala moj san, te su sretni jer sam ga ispunio", završio je Bruno Fernandes. Ostaje da vidimo kakva će biti njegova avantura u Manchester Unitedu, ali ako se po jutru dan poznaje, on će biti veliko pojačanje.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.