Juventus kvari planove Atletico Madridu - Ulaze u trku za igrača Barcelone koji želi da ide

Atletico Madrid je ozbiljno zagrizao za igrača Barcelone koji se sve češće pominje u kontekstu odlaska iz Barcelone. 


Dvadesetpetogodišnji Portugalac želi napustiti katalonski tim, a Atletico bi ga želio vidjeti u svojim redovima, međutim sada je naišao na novi problem.
Naime, prema navodima italijanskih medija, Juventus je također zainteresovan za dovođenje Semeda u kojem vide zamjenu za Joaa Cancela koji bi mogao završiti u Manchester Cityju.



Tuttosport navodi kako je Portugalac jedan od četiri igrača koji se nalaze na spisku Juventusa kao zamjena za Cancela. Pored Semeda, tu su još Danilo iz Manchester Cityja, Trippier iz Tottenhama i Hysaj iz Napolija.

Međutim, ne bi trebalo da iznenadi ukoliko bas Semedo bude prva opcija Juventusa za dovođenje kada je riječ o ovoj poziciji s obzirom na njegove kvalitete, ali i mogućnost da ovaj transfer i zaista bude završen.



Diego Simeone je označio Semeda kao najbolju opciju za pokrivanje odlaska Juanfrana, ali sada se u cijelu priču uključio i Juventus. Prema italijanskim medijima, Jorge Mendes je već započeo prve kontakte kako bi se postigao dogovor kako bi Portugalac zaigrao u Seriji A.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.