Situacija Kariusa postala teža nego ikad, trener poručuje: "On je kriv, izgubljen je na terenu"

Čini se da još uvijek nije prošao težak period za bivšeg golmana Liverpoola koji je već duži vremenski periodu u centru pažnje javnosti.


Njemački golman Loris Karius prolazi kroz vrlo težak period u karijeri. Sve je bilo u savršenom redu što se tiče Kariusa sve do finala Lige prvaka prošle sezone i susreta protiv Real Madrida.
Nijemac je tada napravio dvije katastrofalne greške kojima je bukvalno poklonio pobjedu Kraljevskom timu, a to mu je bila i posljednja utakmica za Redse, barem za sada. Nijemac je odmah poslan na pozajmicu u Bešiktaš gdje se također ne snalazi najbolje.



Međutim, sada je na sveukupnu tešku situaciju u vezi Kariusa i njegove forme i karijere dodatno otežala izjava trenera ove ekipe koja je došla kao šlag na tortu njegovim noćnim morama.

On smatra da je Karius izgubljen na terenu. "On je kriv za gol koji je primio", prokomentarisao je Senul Gunes partiju Kariusa protiv Konyaspora pa dodao: "Karius je pomalo stagnirao, nešto nije u redu s njegovom strujom, motivacijom i entuzijazmom za igru".



"Tako je od kad je došao. On se ne osjeća kao član tima. To je nešto što nismo uspjeli riješiti, a ja sam naravno jedan od krivaca za to", kaže Gunes koji je vidno nezadovoljan njegovim partijama.

Ostaje nam samo da vidimo kako će se u narednom periodu riješiti ova situacija sa Kariusom koji se našao u zaista teškoj situaciji i osjate samo za nadati se da će se promijeniti stvari u vezi sa njegovom formom i igrom...

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.