Solskjaer povlači prave poteze: Alexis Sanchez je upravo dotakao dno svoje epizode u Manchesteru

Veoma teška situacija za jednog od najplaćenijih fudbalera na planeti i napadača Manchester Uniteda.


Čileanski reprezentativac Alexis Sanchez dotakao je očigledno samo dno u svojoj karijeri. Iako je imao mnogo vremena da pokaže šta zna u dresu Manchester Uniteda, Alexisa ne ide, pa ne ide.
Obzirom da Čileanac nije proradio ni pod vodstvom Ole Gunnar Solskjaera, a u posljednje vrijeme ima sve češće i probleme sa povredama, United je navodno donio odluku kada je u pitanju njegova budućnost.



Kako prenosi 'The Daily Telegraph', Ole Gunnar Solskjaer ne namjerava računati na njegove usluge poslije ove sezone, a u pokušaju da prestane plaćati njegovu platu koja iznosi preko 300.000 funti sedmično, Crveni đavoli će ga poslati na pozajmicu.

Tako je Alexis od nekada jednog od najtraženijih napadača svijeta postao igrač koji se sprema ići na pozajmicu što svakako nije bilo za očekivati kada je tek stigao na Old Trafford.



Za sada nije poznato u koji klub bi Čileanac trebao preći, a navodno nije isključena opcija da će napustiti Englesku. Inače, on je ove sezone odigrao 17 utakmica u Premiershipu te je postigao samo jedan gol uz tri asistencije.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.