PSG želi još jači tim: Prikupili sva potrebna obećanja, stvara se prostor za Griezmanna

Paris Seint Germain se sprema za ljeto, i to itekako se spremaju, planovi su razrađeni već uveliko a potvrde su stigle sa raznih strana. 


Ono od čega će početi je produžetak ugovora Tuchelu za još sezonu, iako mu trenutni ističe 2020. Povjerenje u njemačkog trenera je znak za ostatak tima.
Al Kelaifi je već dobio obećanje od Mbappeove porodice, ali i Neymara seniora da Francuz, odnosno Brazilaca neće gurati odlazak iz kluba. Naime, Real želi da plati svjetski rekord za jednog od dvojice, Zidan bi radije Mbappea, ali od toga nema ništa, PSG će zadržati dve najveće zvezde.



Osim Rabbiota koji odlazi kao slobodan igrač, klub će prodati Lo Selsa koji je na pozajmici, ali koga želi Real, Hese i Kričkovijak će takođe biti na prodaju, ali problem su njihove visoke plate.

U klubu dominira mišljenje da ne treba mnogo menjati, čak nisu raspoloženi ni da ode Cavani, umjesto toga mogli bi da prodaju još Trappa koji je na pozajmici u Frankurt, zatim Menijea, Kurzavu i Nkunkua Arsenalu.



To će osloboditi plate, olakšati FFP, ali i otvoriti možda prostor za prvu želju ljeta, Antoana Grizmanna. Parižani su spremni da plate 120 miliona eura, ali čini se da imaju malo šansi, odlični napadač ne želi da igra u francuskoj ligi.

Pominje se još Dybala kao opcija koji košta slično, a ako raskinu ugovor sa Bufonom, želeli bi Urugvajca Musleru. Inače u klubu veruju da će ubediti Grizmanna, spremni su da mu garantuju platu iz Atletica, plus tu je Mbappe koji mu je dobar prijatelj.

U svakom slučaju, dvojica najboljih ne idu nigde, kao ni Di Marija, što je sasvim dobra osnova za planiranje naredne sezone.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.