Messi se pita - Od uprave traži dovođenje Manea, ali zbog Coutinha je to nemoguća misija

Ako je neko u Barci zalužio da se pita i ako ima neko čije bi se želje trebale ispuniti onda je to sigurno sjajni Argentinac.


Lionel Messi se pita za mnoge stvari u Barceloni i često i sam ima veliku ulogu kod dovođenja novih igrača.
Argentinac je zaslužio da ima takev ovlasti da može katkad da od uprave traži dovođenje nekog igrača, a sada je navodno zvijezda Barcelone odlučila da "naruči" igrača Liverpoola Sadija Manea. 



No, Messijeva želja se neće tako lako ispuniti, pošto je još u transferu Philippea Coutinha iz Liverpoola u Barcelonu postavljena klauzula prema kojoj Katalonci ne mogu dovoditi igrače s Anfielda do ljeta 2020. godine.

Coutinho nije opravdao očekivanja, ali Mane bi sasvim sigurno bio veliko pojačanje koje bi moglo od Barcelone napraviti zaista strašan tim. Ukoliko i dođe do transfera, neće to biti prije ljeta naredne godine.



Mane je i ove sezone jedan od ključnih igrača Redsa i teško je očekivati da ga se Liverpool odrekne u skorije vrijeme, pogotovo nakon što se Liverpool vratio u Europska takmičenja kao favorit za najveće trofeje.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.