Alexis Sanchez, prava Mourinhova greška: Manchester ga ponudio i na pozjamicu, stiglo veliko "NE"

Kakva je to greška bila od strane Mourinha, to je tek sad posebno vidljivo jer United želi da se riješi ovog igrača, međutim niko neće njega u svom timu u ovom trenutku. 


Mančester junajted planira da proda Čileanca. Igrač koji je prije svega preskup, a onda i totalno van forme je sad veliki problem Uniteda koji bi najradije samo da ga se riješi nekako, ali ni to ne ide.

Alexis Sanchez odavno nije odigrao dobru utakmicu, u Manchester Unitedu su svesni da su napravili ogromnu grešku kada su potpisali ugovor po kojem je Sančez postao jedan od najplaćenijih igrača na svetu. Šta im je sada činiti?



O rešenjima smo već pisali i planovima Uniteda u vezi sa njim, a Manchester United je pokušao baš na taj način ponudivši Alexisa Barceloni barem na pozajmicu.

Ipak, Barselona koja je njegov bivši klub ga ne želi ni na pozajmicu, Mančester je ovoga puta želeo da Barsa plati čitavu njegovu godišnju platu koja iznosi oko 25 miliona evra.



Moraće United pokušati na nekom drugom mestu... Ostaje nam da vidimo kako će se okončati situacija u vezi sa Sanchezom i Unitedom koji je trenutno najplaćeniji igrač Uniteda i sigurno veliki udarac na budžet kluba.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.