Zidaneov tim iz snova - Novi Real bi izgledao premoćno, ali za ovakav tim ni milijarda nije dovoljna

Zinedine Zidane se nakon nešto manje od godinu dana vratio na klupu Real Madrida. 


Apsolutno je sve iznenadila njegova odluka o povratku, ali je predsjednik kluba Florentino Perez francuskom stručnjaku obećao velika pojačanja, kako bi Real ponovo krenuo na vrh Evrope.
Sezona koja se bliži kraju bila je za zaborav. Klub očekuju velike promjene, a najavljuju se zaista spektakularna pojačanja.



Nekoliko vrhunskih fudbalera se povezuje sa dolaskom na Santiago Bernabeu. Eden Hazard je za sada "sigurna" opklada, ali Perez je najavio velika ulaganja, kako bi se Real vratio na sami vrh. Tako se se dolaskom među Kraljeve spominju zaista još neka velika imena.

 Kylian Mbappe, Neymar, N'Golo Kante, Paul Pogba, ali i golman Manchester Uniteda David de Gea. Pa kakav bi to onda samo tim bio, tim sastavljen od previše vođa.



Sigurno da bi sa ovim fudbalerima, ali i još nekim pojačanjima na određenim pozicijama, Real ponovo bio kandidat za sve moguće trofeje, šta više bilo bi veliko razočarenje ukoliko onda ne bi dolazio do trofeja na svim frontovima.

Evo kako bi mogao izgledati novi Real Madrid sa svim igračima koje tim želi dovesti.


Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.