Real je i dalje klasa: Perez izjavio da im ne treba napadač - Već imaju najboljeg na svijetu

Real Madrid je poznat kao klub koji je uvijek dovodio najbolje igrače na svijetu u svoj klub, ali već neko vrijeme nema značajnih pojačanja na šta je Perez genijalno odgovorio!


Tako smatra predsjednik Reala Predsjednik Real Madrida Florentino Perez smatra da je Karim Benzema najbolji napadač na svijetu.
Dobro je poznato već godinama da Perez voli Benzemu kao da mu je rođeni sin. Predsjednik Reala brani francuskog napadača čak i kada ga mjesecima ne ide, a kada ga ide, kao u posljednje vrijeme, onda malo i pretjera u hvalisanju.



Prvi čovjek Kraljevskog kluba smatra da Real Madridu uopšte ne treba nova 'devetka' jer je najbolji napadač svijeta već tu. "Uvijek sam insistirao na tome da u Realu igraju najbolji igrači, da imamo najbolju ekipu.

Tako mislim i danas. Godinama čitam i slušam da Real mora kupiti vrhunskog napadača. Takav igrač je već kod nas. Benzema je najbolji napadač na svijetu, a moj posao je da dovedem mlade igrače koji će biti budućnost kluba.



Takvi igrači su Vinicius i Rodrigo", rekao je Perez. Inače, Benzema je u posljednje vrijeme, ruku na srce, baš proradio, pa je ukupno ove sezone postigao 18 golova i upisao sedam asistencija, što je veliki preokret za njegovu karijeru.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.