Perez nema premca: Sve nas je zavarao da neće pojačanje, a onda kreće po najboljega

Florentino Perez stvarno u ovoj igri nema premca: Sve nas je zavarao pričama da neće pojačanje, a onda kreće po najboljega Bundeslige - Pa šta mu sada reći?!


Jasno je da Real radi iza kulisa, a u njegovom stilu bi bilo da završi posao prije svih... Florentino Perez tvrdi da je Real najbolji tim na svijetu i posle odlaska Ronalda.
"Imamo najbolje igrače, to smo pokazali, a pokazaćemo i ove godine. Zato nismo kupovali, nismo mogli da poboljšamo ekipu", samouvjeren je predsjednik "Los Blancosa". On je na pitanje o eventualnoj zamjeni za Benzemu koja nije dovedena u januaru rekao da nije bilo rješenja. "Ne postoji bolji napadač od Benzeme, kako smo mogli da ga zamjenimo, nema takvog na tržištu", busa se u grudi Perez.



Međutim, par sati nakon njegovih reči uslijedila je bomba koju je lansirao "Bild". U pokušaju da pretekne Barcelonu i obezbedi transfer, Real je navodno ponudio 45 miliona evra za Luku Jovića.

Srbin je meta Katalonaca kao naslijednik Suareza, ali u Realu žele da ga preotmu ispred nosa i završe posao prije Barcelone i prije prelaznog roka. Eintracht je na potezu, otkup ugovora od Benfice koja je napravila neverovatan gaf pustivši Jovića je 12 miliona evra.



A eto za Srbina bi Nemci sada mogli da dobiju gotovo četiri puta više. Srpski igrač je postigao 19 golova ove sezone, i kada se gleda broj provedenih minuta na terenu od dolaska prošle zime i broj golova, on je najbolji strijelac u istoriji Bundeslige, dakle od sredine šezdesetih.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.