Liverpool želi titulu više nego ikada - Klopp i Keita nagovaraju genijalnog Nijemca na dolazak

Liverpool želi prvu titulu Premier Lige više nego ikada prije - Klopp i Keita nagovaraju genijalnog Nijemca na dolazak u njihov klub! Navijači oduševljeni mogućim pojačanjem!


Naby Keita mogao bi odigrati ključnu ulogu u transferu Time Wernera iz Red Bull Leipziga u Liverpool.
Dvadesetdvogodišnji Timo Werner, kojem ugovor ističe na kraju 2020. godine a i predpostavlja se da će on otići iz Leipziga na ljeto ukoliko ne potpiše novi ugovor u narednih nekoliko mjeseci sa Leipzigom.



Liverpool se već dugo povezuje sa dolaskom Wernera, koji je postigao 13 golova u 24 nastupa u svim takmičenja u ovoj sezoni. Keita je izjavio da je Werner bio jedan od njegovih najboljih prijatelja dok je bio u Leipzigu.

Te da se nada da će doći na Anfield u Liverpool. "Igrali smo nekada zajedno u Leipzigu i bio je jedan od mojih najboljih drugova u timu. Ukoliko želi da ode, nadam se da će doći kod nas", rekao je Naby Keita.



Timo Werner je u 101 nastupu u dresu Leipziga postigao 55 golova u svim takmičenjima i jedan je od najvećih nada njemačkog fudbala poslednjih godina, a isto tako je i jedan od najboljih igrača u RB Leipziga.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.