Transfer na pomolu: Velika zvijezda odbila kapitensku traku - Navijači ga izviždali

Real Madrid pada sve niže, najnoviji poraz je samo pokrenuo lavinu starih nezadovoljstava, zvijezda odbila kapitensku traku pa izviždana... 


Situacija uošte nije dobra, Andalužanin je nervozan, hoće da ode iz kluba, ali Real Madrid ne želi ni da čuje.
Ipak, sa trakom je nešto drugo u pitanju... Mnogo spekulacija čuli smo sinoć nakon što je Isco odbio traku kada je Marcelo napuštao igru protiv CSKA u porazu Real Madrida. Odmah se javila teorija da je u pitanju prezir prema Solariju.



Kao i njegovoj viziji tima u kojoj Andalužanin nije starter. "Rekao mi je da dam traku Carvajalu. Zbog čega? Nemam pojma", kaže Marcelo. Ipak, u pitanju nije revolt, mada je Isco nezadovoljan, naime,

Postojao je dogovor između njega i Carvajala da traku nosi desni bek, Isco je bio kapiten u kupu protiv Melile. Bilo kako bilo, iako želi da ode iz kluba, predsjednik kluba Florentino Perez je isključio takvu mogućnost.



Juventusu je odgovorio da je jedini način da igrač napusti Madrid da plate za njega klauzulu od 700 miliona evra. Igrač se inače sinoć zakačio sa publikom koja ga je izviždala, pitao ih je šta hoće i bio veoma nervozan.

Jasno je da stvari nisu dobre, mada ponižavajući poraz nema poslijedica na Realov plasman u top 16, oni su pobjednici grupe i biće u povlašćenom šeširu u ponedeljak na žrijebu.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.