Leonardo se uključio u još jednu veliku trku: Real i Barca su bili glavni favoriti, ali sada je tu i PSG

Real i Barca su bili glavni favoriti, ali sada je tu i PSG


David Alaba će biti najtraženiji defanzivac leta 2021. godine. Iako je delovalo da je stvar sa Realom završena, izgleda da Austrijanac još uvek merka ponude i čeka pravu. Bild je danas otkrio da je PSŽ ozbiljan u nameri da ga preotme Realu, a možda i Barseloni, od koje se tek očekuje da uđe u trku kada dobije novog predsednika. 

PSŽ želi da ubedi Austrijanca da ima pravi projekat, deluje da su se strasti u Parizu smirile, a ostankom Mbapea, ekipa bi zaista mogla da (p)ostane paklena. Ipak, Alaba navodno i dalje preferira Španiju pre Francuske, Premijer ligu je već otpisao, ali čeka konkretne poteze Reala i Barse. 



Sada su na čekanju Katalonci, njegov agent Pini Zahavi je blizak sa Đoanom Laportom, glavnim kadidatom na izborima u Barsi, pa deluje da bi on mogao da bude Barsin džoker. PSŽ je zvanično ušao u trku, a to znači da ovo postaje najuzbudljivija transfer saga koja na čeka...

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.