Milan u ozbiljnim problemima: Sve je izvjesnije da će ostati bez 2 najskuplja igrača

Ako ne uđu u Ligu šampiona, neće biti u mogućnosti da zadrže najbolje igrače. 


Milan nije u dobroj situaciji kada je u pitanju Điđo Donaruma. Naime, njemu ističe ugovor, novog dogovora nema, a Rajola traži da u novu obavezu bude uključena klauzula.  Jer, iako bi Donaruma zarađivao 7 miliona evra, njegov menadžer traži da otkup bude oko 30 miliona i to pravda činjenicom da golman neće ostati, ako Milan i dalje ne bude uspevao da se plasirao u Ligu šampiona. 

"Rosoneri" nemaju mnogo izbora, ako ne prihvate, na leto bi golman mogao da ode, a strahuje se da bi Rajola mogao da ga odvede u Juventus. Jasno, biće ponuda i iz drugih zemalja, od PSŽ koji je Donaruma jednom odbio, ali verovatno i od engleskih klubova. 



Ni sa Čalhanogluom nije bolja pozicija. Jer, Turčin koji je konačno pokazao da je sjajan igrač, dolaskom Piolija na klupu traži mnogo veći novac nego što je klub spreman da mu ponudi. 

Današnje informacije govore da bi nekadašnji fudbaler Leverkuzena tražio pet miliona evra po sezoni, sada prima 2.5 ugovor mu ističe na leto.  Hoće ga Atletiko Madrid, Napoli i Juventus, Milan ne sme da dozvoli da i on ode bez obeštećenja. 



Po mnogima Donaruma i Čalhanoglu su dvojica najskupljih igrača Milana, klub se danas oglasio zvaničnim saopštenjem, bilans je u crvenom, čak 200 miliona evra.  Milan je smanjio primanja igrača, srezao ugovore, smanjio i igrački kadar, čeka pomoć od UEFA, Serija A će dobiti 500 miliona, veći klubovi će zbog većih gubitaka od marketinga dobiti više novca. 

Ipak, čini se da je problem, da ako ne uđu u Ligu šampiona, dobro su počeli sezonu, neće biti u mogućnosti da zadrže najbolje igrače.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.