Solskjaer pravi legendarni United : "Zvao sam ga, može doći da pričamo o ideji da se vrati u klub"

Svaka čast za Solskjaera, zaista je očigledno da on voli klub koji vodi i da radi sve kako bi United u narednom periodu bilježio što bolje rezultate i bio najbolji mogući tim.


Legendarni igrač Manchester Uniteda Paul Scholes je danas završio epizodu u Oldhamu, samo 31 dan nakon što je zasjeo na trenersku klupu.
Scholes je bio velika želja čelnika Oldhama, te ga je ovaj klub pokušavao angažovati još od decembra 2018. kada je kormilo ekipe napustio Frankie Bunn. Međutim, Scholesova "bajka" nije dugo potrajala - trajala je samo 31 dan.



Scholes je odlučio napustiti klub jer nije mogao da radi onako kako je želio, ali ubrzo bi mogao da se zaputi ka svom omiljenom Old Traffordu.

"Vjerovatno je dobio svoje razloge zbog kojih je otišao. Ja sam mu poslao poruku", rekao je menadžer Unitead Ole Gunnar Solskjaer, koji je dodao: "Pozvao sam ga ovdje, ako želi može da dođe i da pričamo o ideji da se vrati u naš klub".



Bivši šef Oldhama napustio je svoju poziciju nakon razgovora sa predsjednikom kluba Abdallahom Lemsagamom, i to preko WhatsAppa. "Razočaran sam Scholesovom odlukom da podnese ostavku i iznenađen razlozima koje je iznio u svojoj izjavi", rekao je predsjednik Oldhama.

Bilo bi zanimljivo vidjeti Scholesa ponovo u Manchesteru, koji je danas i saznao rivala u četvrtfinalu Lige prvaka, a to je Barcelona. No, nakon vikenda, slijedi reprezentativna pauza i ona će sigurno dobro doći svima.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.