Koji sport on gleda uopšte - Materazzi odabrao najbolje stopere svijeta, nikome ništa nije jasno

Nakon poslednje izjave Marca Materazzija mnogi fanovi fudbala sirom planete su se upitali koji sport ovaj nekada slavni fudbaler uopšte prati kad može dati neke izjave poput onih koje je dao.


Marco Materazzi je bivši član Intera i svojevremeno je važio za jednog od najboljih stopera u Evropi.
Nekadašnji reprezentativac Italije ostat će upamćen po incidentu sa Zinedineom Zidaneom, ali svakako da bi navijači Intera sada voljeli da imaju jednog takvog u zadnjoj liniji.



Materazzi je od 2001. do 2011. godine nastupao za Inter, s kojim je osvojio pet naslova Serije A i jednu Ligu prvaka, a bio je prvak svijeta s Italijom 2010. godine. Sada, kada ima 45 godina, iz udobnosti svog doma prati utakmice najjačih liga na svijetu, a dobio je zadatak da po svom mišljenju izabere trojicu najboljih stopera svijeta.

Izostavio je Virgila van Dijka, Gerarda Piquea i mngoe druge za koje se smatra među najboljim defanzivcima današnjice.



"Ja mislim da su Koulibaly, Sergio Ramos i Romagnoli najbolji centralni defanzivci na svijetu u ovom trenutku", rekao je Materazzi. Posebno je iznenadio s izborom stopera iz Serije A, Koulibalyja i Romagnolija.

Prvi igra u Napoliju, drugi u Milanu, ljutom rivali Materazzijevog Intera. Upravo večeras će milanski rivali odmjeriti snage.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.