Utakmica sa Parižanima uzela svoj danak - Unitedu pred velikim izazovom zbog povreda prvotimaca

Utakmica Lige Prvaka sa Paris Saint Germainom je itekako uzela svoj danak - Manchester Unitedu se crno piše zbog povreda Jesse Lingarda i Anthony Martiala!


Manchester United je u utorak u Ligi prvaka poražen na svom Old Traffordu od Paris Saint Germaina sa 2:0.
Osim što je ekipa Olea Gunnara Solskjaera upisala poraz na domaćem terenu, Norvežanin je dobio i dodatne probleme jer su standardni prvotimci Jesse Lingard i Anthony Martial morali napustiti teren zbog povrede.



Sada je stigla i vijest o tome koliko će ova dva igrača biti van terena i ona se neće svidjeti navijačima Manchester Uniteda. Naime Jesse Lingard i Anthony Martial će biti van terena minimalno dvije do tri sedmice.

Što za Manchester United znači da Norvežanin neće moći računati na dvojicu igrača u utakmicama protiv Chelseaja i Liverpoola, a moguće je da će propustiti i uzvratnu utakmicu Lige prvaka protiv Paris Saint Germaina.



"Mislim da će, prema onom što sada vidim, biti van terena dvije do tri sedmice", rekao je Solskjaer uoči utakmice protiv Chelseaja. Što se tiče Premier Lige Solskjaer i ekipa se trenutno bore za top 4 kako bi sledeće godine mogli u Ligu Prvaka. 

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.