Nije ni čudo što ga ne viđamo: Španci otkrili šta se krije iza male minutaže Realovog Isca

Real Madrid ne igra sezonu iz snova, klub su napustili Cristiano Ronaldo i Zinedine Zidane - A zvijezde koje su ostale ne igraju kako se od njih očekuje, dok neke i ne dobijaju prostor koji zaslužuju.


Fudbaler Real Madrida i reprezentativac Španije Isco ove sezone se dosta muči sa igrom u klubu sa Santiago Bernabeu.
Od dolaska Santiaga Solarija na klupu Real Madrida Isco je potpuno pao u drugi plan te je igrao samo 20-tak minuta po utakmici i dosta se pisalo da je Španac nezadovoljan i da bi mogao otići iz kluba.



Nezadovoljni su bili i navijači Real Madrida koji bi čini se najradije htjeli da Isco napusti klub iz njihovog grada. Međutim uzrok lošijih igara Isca ne leži samo u lošem odnosu sa Santijagom Solarijem,

Nego prema najnovijim informacijama Španac ima bolove u leđima i vratu. Upravo iz tih razloga nije igrao derbi protiv Atletica a izgleda da bi mogao propustiti i utakmicu Lige prvaka koju Real igra u srijedu protiv Ajaxa.



Još uvijek se ne zna koliko će Isco biti odsutan sa terena zbog problema sa povredom. Isca već neko vrijeme traže razni evropski velikani, pa tako da u slučaju daljnjeg neslaganja i neigranja u Real Madridu lako će pronaći novi dom.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.