Madriđani ne praštaju: Courtois više nije dobrodošao - Učinio je neoprostivo

Ako je neko zlopamtilo, to su navijači u fudbalu, ma koliko god vremena prošlo i šta god se dešavalo, neće nikada zaboraviti, a kako se čini ni oprostiti, pa tako ni Madriđani!


Atletico Madrid u velikom derbiju je dočekao svog gradskog rivala Real madrid a navijači kao i obično su bili poprilično naoštreni.
A pred ovaj meč navijači domaćeg tima napravili su stravičan doček za golmana Thibauta Courtoisa. Sjajni golman je ovog ljeta stigao u Real Madrid iz Chelseaja, a to mu navijači Atletica ne mogu oprostiti.



Naravno zbog dobro poznatog razloga - jer je prethodno u periodu čak tri godine od 2011. do 2014. godine branio gol njihovog tima. Doček koji su mu ovoga puta pripremili je bio i dosta stravičan i neukusan.

Navijači su na ploču gdje je upisano njegovo ime i broj odigranih mečeva za Atletico (154) donijeli pacove, te su ploči potpuno zaprljali raznim sredstvima kako bi oskrnavili što više uspomenu na bivšeg golmana.



Također, tu je i nekoliko poruka u kojem jasno stoji da Courtois nije dobro došao... Koliko je ovo dobra potez navijača Atletico de Madrida nije na nama da kažemo, ali čini nam se da njegova "izdaja nije prošla nekažnjeno!

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.