Jedan je Ibra: "Ko god da pobijedi večeras - Ja ću biti pobjednik"

Zlatan Ibrahimović je bio i ostao jedan od definitivno najboljih ali i sa druge strane najluđih fudbalera, sada se dohvatio Lige Pravaka: Večeras ko god da pobijedi - To će biti moj tim, ja ću biti pobjednik!


Manchester United će večeras u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka na Old Traffordu dočekati Paris Saint Germaina.
Bit će to susret dva tima koji ovu utakmicu dočekuju u različitom raspoloženju. United je od dolaska Ole Gunnar Solskjaera upisao deset pobjeda u jedanaest odigranih utakmica i u dobrom raspoloženju dočekuju ovaj meč.



PSG s druge strane osim što je nedavno pretrpio prvi poraz u sezoni od Lyona dočekuje ovaj meč u nešto lošijem raspoloženju, ne toliko zbog poraza koliko zbog povrede Neymara bez kojeg će biti duže vrijeme.

Ali i povrede Cavanija koji je u utakmici protiv Bordeauxa morao izaći sa terena na poluvremenu. Tako je tim iz Pariza od svog poznatog trojca iz napada Neymar-Cavani-Mbappe ostao samo sa Francuzom u vrhu napada.



Ova utakmica privlači dosta pažnje, a bila je to i sjajna prilika da novinari Foxa upitaju Zlatana Ibrahimovića za komentar utakmice s obzirom da je igrao za United i PSG. "Mislim da PSG ima blagu prednost zbog svojih igrača, ali ko god da pobijedi, ja ću biti pobjednik. Dakle ko god prođe dalje ja ću imati svoju ekipu u Ligi prvaka", rekao je Ibrahimović.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.