Novac mu ne treba: Na terenu ponižava najveće face La lige, pa kući ide VOZOM

Ne treba mi više. Sretan sam sa svime što imam. Želim igrati u La Ligi kako bih financijski spasio svoju obitelj, ističe on.


Togoanac Djene Dakonam Ortega (25) već neko vrijeme je velika faca u Španjolskoj i njegovi potezi kako na terenu, tako i van njega se tesko zaboravljaju.
Taj stoper Getafea oduševio je tamošnju javnost svojom ogrmnom skromnošću unatoč tome što zarađuje i više nego pristojan novac i sto bi mogao sebi priustiti mnoge stvari na koje njegove kolege trose novac.



Naime, na treninge i utakmice svog novog kluba putuje javnim prijevozom, a živi u malom stanu koji mu iznajmljuje jedan od sponzora kluba. Uz to, trenutno je po mišljenju španjolskih nogometnih stručnjaka jedan od najboljih stopera lige.

Ne treba mi više. Sretan sam sa svime što imam. Želim igrati u La Ligi kako bih financijski spasio svoju obitelj.



Moj uspjeh je uspjeh cijele obitelji - rekao je Djene prije dvije godine dok je igrao u Alcorcónu, malom klubu u blizini Madrida. Poslije jedne od utakmica Getafea i Barcelone u kojoj je Djene propisno 'istukao' ponajboljeg svjetskog napadača Luisa Suareza nastala je zanimljiva fotografija.

Naime, nepoznati je autor fotografirao Togoanca na željezničkoj stanici kako čeka prijevoz doma.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.