Perez sprema teren za Dybalu: Isco je na prodaju - 3 velikana izrazito zainteresovana

Španski reprezentativac nalazi se ove sezone u reklo bi se veoma teškoj situaciji i on sigurno ne moze biti zadovoljan jer ne igra u Real Madridu ni približno onoliko koliko je očekivao. 


Isco je imao velikih problema s minutažom i prošle sezone kada je kod Zinedinea Zidanea većinom "grijao" klupu, a to se nije promijenilo ni dolaskom Santiaga Solarija.
Ovaj veznjak utakmice Reala prati s klupe, a čak se dešavalo da ga uopšte nema u konkurenciji za meč. Već sada je svima jasno da su male šanse da Isco ostane na Santiago Bernabeu nakon ove sezone, te navodno Real Madrid već počinje razmatrati ponude za ovog 26-godišnjeg fudbalera. 



Ugledna Marca objavila je danas da Florentino Perez želi prodati Isca kojem ugovor s Kraljevima ističe na ljeto 2022. godine. Iako je prošlog ljeta mogao da zaradi veliku sumu novca na kraju je Perez odbio ponude za Isca, ali očito se sada kaje.

Interes za ovog fudbalera pokazali su Juventus, Liverpool i Manchester United, no problem je što Perez za Isca traži minimalno 90 miliona eura.



Također, već lagano traži i zamjenu za ovog veznjaka, a na meti ima nekoliko fudbalera. Real Madrid je zainteresovan najviše za Paula Dybalu i njega će pokušati uključiti u transfer ukoliko se Isco odluči za Juventus.

No, navodno njegova želja je Premiership, a Liverpool i United su veoma primamljive opcije. Također, u pojedinim medijima se spominje i Barcelona kao mogući klub Isca, ali je zaista teško očekivati da će se to desiti.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.