Rimljani spremni na sve: Loši rezultati se neće tolerisati - Spremna zamjena za prvog čovjeka

U Rimu se ništa ne prepušta slučaju, usljed lošijih rezultata ove sezone u vučici su spremni i na neke radikalnije mjere - Spremna zamjena za prvog čovjeka Rome!


Postoje naznake da bi Španac mogao put Ostrva, "Vučica" ništa ne prepušta slučaju nakon poslednjih dešavanja u klubu.
Za sportskog direktora "Vučice" se već neko vreme spekuliše da će karijeru nastaviti u engleskim klubovima, Manchester Unitedu ili Arsenalu. Prema pisanju engleskih medija, pol-poziciji imaju "Tobdžije".



Tamo bi se Monći ponovo susreo sa Emerijem, dvojac je već radio u Sevilli. Roma već ima spremnu zamjenu u slučaju odigravanja ovog scenarija, Masimilijano Mirabeli je spreman da preuzme tu ulogu.

Riječ je o bivšem sportskom direktoru Milana koji je tu funkciju obavljao od aprila 2017. godine do jula 2018. godine kada ga je na toj poziciji naslijedio Leonardo. Mirabeli tada nije uspio da trgne "Rosonere" iz krize.



Ali stiče se utisak da nije ni mogao više usljed okolnosti koje su zadesile klub. Rimljani sada veruju da bi on mogao da bude baš pravi čovjek za veoma odgovornu poziciju u italijanskom fudbalu i da mu treba pružiti priliku.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.