Marcelo ispao odličan prijatelj: Morao sam lagati sve kako bih ga zaštitio

Marcelo otvorio dušu i progovorio o prošloj godini i tome kako nije imao izbora, ali i o tome šta je sledeće za njega i njegovu karijeru. "Morao sam lagati".


Brazilski lijevi bek i član Real Madrida Marcelo priznao je da je znao prije prošlogodišnjeg finala Lige prvaka da će Cristiano Ronaldo napustiti Real Madrid.
Ali da je morao lagati o tome. Podsjetimo, Portugalac je napustio tim prošlog ljeta te je prešao u Juventus. Bio je to transfer koji je šokirao fudbalski svijet, a Marcelo je danas, nekoliko mjeseci kasnije,



Priznao da je znao sve o tome. "Trenirali smo prije finala Lige prvaka protiv Liverpoola i on mi je rekao: 'Odlazim'. Znam da sam ranije lagao o tome, ali morao sam", poručio je Marcelo koji je prokomentarisao i mogućnost da on ode istim putem.

"Juventus je sjajan klub, ali imam ugovor sa Realom", poručio je Brazilac. Inače, Marcelo trenutno ima 30 godina, a prije dvije godine je potpisao ugovor koji ga za Kraljevski klub veže do ljeta 2022. godine.



Ovaj prilično štur i krut odgovor nas nije ubijedio, a vjerujemo ni upravu Juventusa kao ni glavnu zvijezdu tima iz Torina - Cristiana Ronalda, koji će sigurno iskoristiti svoj uticaj na prijatelja kako bi pomogao novom klubu i vratio Realu za sve neslavne poteze.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.