Staroj dami se posrećilo: Predstavljeno novo pojačanje iz redova Arsenala

Još jedno poglavlje je završeno: Staroj dami se još jednom posrećilo sa pojačanjima za novu sezonu, sada je i zvanično - Stigla zvijezda Arsenala u Torino!


Vezni fudbaler Aarom Ramsey novi je član Juventusa, kako je saopštio ovaj klub na zvaničnoj stranici.
Ramsey se dugo vremena povezivao sa prelaskom u Staru damu, a danas je svim špekulacijama konačno došao kraj jer je klub iz Torina objavio kako je sve završeno i on je njihovo najnovije pojačanje.



Velšanin u redove višestrukog prvaka Italije i Evrope dolazi kao slobodan fudbaler jer mu aktuelni ugovor sa Arsenalom ističe na kraju sezone. On je u redovima Topnika ove sezone odigrao 30 utakmica.

Postigao je tri pogotka i učinku dodao sedam asistencija. Ranije se govorilo kako će on sa Starom damom potpisati ugovor na četiri i pol godine, a vidjet ćemo hoće li to baš tako i biti ali sada je sigurno da kod njih dolazi.



Sa druge strane imajući u vidu kako dolazi kod Stare Dame kao slobodan igrač to mora značiti da je morao odbiti kako novi ugovor od Topnika pa tako i druge zainteresovane, što dalje znači da ga je Juventus namamio ogromnim parama, kolikim ostaje da čujemo...

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.