Jose Mourinho našao novi posao pa poručio: "Šta ste mislili da bih nešto drugo mogao raditi"?

Jose Mourinho se neće nikada smiriti: Nedugo nakon što je ostao bez posla u Manchester Unitedu, i jednog kraćeg angažmana našao novi posao pa se obratio javnosti!


Nakon što je u decembru dobio otkaz u Manchester Unitedu, Jose Mourinho ne žuri sa odabirom svoje naredne destinacije.
Iako se piše da bi Portugalac najviše volio preuzeti Paris Saint Germain ili Bayern Munchen, situacija sa ta dva kluba je trenutno takva da nema potrebe da mijenjaju trenere, tako da će to sačekati bar do ljeta.



Ipak Mourinho je pronašao novi posao, ali neće raditi kao menadžer nego će imati svoju televizijsku emisiju na ruskoj televiziji RT. Emisija kreće od 7. marta, a Mourinho je na svoj način komentarisao svoj novi posao.

"Razgovarat ću sada o fudbalu na Russia Today, šta ste mislili da bih drugo mogao raditi", rekao je Portugalac. Na zvaničnoj stranici ove televizije su pojasnili i kakva će biti koncepcija emisije koju će Mourinho voditi:



"Emisija će ponuditi jedinstvene analize portugalskog menadžera za utakmice Lige prvaka, kao i najvažnije vijesti iz svijeta fudbala", stoji na stranici RT. Što znači da će Jose Mourinho i bez trenerskog posla zarađivati ogromne pare dok čeka da kola krenu niz brdo PSGu ili Bayernu.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.