Marketing

Veliki uspjeh našeg portala ogleda se u našoj jedinstvenosti u radu i izvještavanju koja je odmah na startu prepoznata jer već u prvom mjesecu našeg rada smo se svrstali među najveće sportske portale u regionu po broju jedinstvenih korisnika sajta. Nakon toga smo nastavili trend rasta i učvrstili svoju poziciju prema kojoj smo danas među najpopularnijim sportskim sajtovima regiona.

Marketing kod nas: 

Naša web lokacija za oglašavanje je idealna svima onima čiji proizvodi/usluge su namjenjeni ljubiteljima sporta, sportistima kao i kladionicama.

Takodje s' obzirom da su veliki broj čitalaca muškarci, proizvodima/uslugama namjenjenim najviše muškoj populaciji, a pogotovo proizvodima/uslugama zastupljenim u čitavom regionu.

Naš sajt u toku jednog mjeseca posjeti i preko 400 000 jedinstvenih korisnika ljubitelja sporta koji ostvare i do 2 miliona posjeta mjesečno. Izvor: Google Analytics

Nudimo sledeće pozicije banera:

Pregled pozicija i raspoloživih veličina:Bitna napomena: Uzimajući u obzir sve veći procenat korištenja smartfon i tablet uredjaja, sve naše desktop pozicije se prikazuju i na mobilnim uređajima, osim ako vi ne zahtjevate drugačije.

Primjera radi: Heder pozicija 728x90 na desktopu, ne samo da bude servirana na svim uređajima nego i ostvaruje 100% vidljivost (biće viđena na ekranu UVIJEK, bez obzira da li će se korisnik kretati na otvorenoj stranici ili ne) iz razloga što će ona na mobilnoj verziji biti servirana na sledeći način: Nudimo i još jednu poziciju većih dimenzija koja se servira samo na smartfon i tablet uređajima koja takođe ostvaruje gotovo 100% vidljivost korisnika jer se nalazi unutar teksta i to u gornjem dijelu teksta, što znači da će svaki čitalac dok započne čitati tekst vidjeti vašu reklamu i nakon toga nastaviti čitanje:
*Baneri moraju biti pripremljeni u jednom od formata: swf, jpg, gif, png, maksimalne veličine 40kB. Ukoliko je baner u swf formatu mora sadržati i integrisan link ka stranici oglašivača 


Za sve informacije o cijenama pozicija kao i o uslovima oglašavanja ili nekim posebno vama namjenjenim ponudama kontaktirajte našu marketing službu i nakon toga ćemo se potruditi da vam ostavimo ponudu koja vam najviše odgovara.

Kontakt mail: marketing@sportske.info 


Sportski sajt regiona Sportske.Info 
Pokreće Blogger.