90 miliona za zvijezdu Barce: Campos sprema veliki posao za sledeću sezonu bez obzira ko će biti na klupi

PSG je trenutno na pragu eliminacije iz Lige prvaka nakon što su na svom Parku Prinčeva poraženi od Bayern Minhena minimalnim rezultatom 1:0.


Christophe Galtier je okarakterisan kao najveći krivac i njegov status na Parku Pričeva je veoma upitan, ali i pored toga što se ne zna ko će biti na klupi sledeće sezoen uprava razmišlja o pojačanjima.

Mnogo se priča o tome da će Galtier na kraju sezone biti smijenjen, a isto tako se priča i o njegovim nasljednicima u vidu imena poput bivšeg trenera Thomas Tuchela, ali i Zinedine Zidanea. Ko će sjediti na klupi sledeće sezone nećemo znati prije kraja ove, ali o nekim novim imenima se već sada priča.Sportski dikretor, Luis Campos, ozbiljno razmišlja o velikom transferu u vidu zvijezde Barcelone i jednog od najboljih defanzivaca La Lige, Ronald Arauju. 23-godišnji Urugvajac je izrastao u velikog štopera koji je stup odbrane Barcelone, ali izgleda da bi Xavi Hernandez bez tog stuba mogao ostati.

Katalosnki gigant nije u zavidnoj finansijskoj situaciji i PSG želi to da iskoristi jer je navodno Campos spremio 90 miliona za Arauja. Ta cifra je ozbiljna, ali je ona tolika samo da se Joan Laporta ne bi mnogo razmišlja i kako bi posustao.Uprava PSG-a je svjesna da bi veoma brzo mogla ostati bez Sergio Ramosa koji je u poznim igračim godinama i da je zamijena potrebna. Pored Ramosa u timu od štopera ima još mladog El Chadaille Bitshiabu, Marquinhosa i Presnel Kimpembe koji je u derbiju protiv Marseillea zadobio ozbiljnu povredu i za njega je sezona sigurno gotova.

Za sledeću sezonu se mora obezbjediti još jedan kvalitetan defanzivac, a Campos u zvijezdi Barce vidi dugoročno riješenje i nekoga ko može postati stub odbrane Parižana.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.