Šta je sledeće: Suarez donio konačnu odluku o svojoj karijeri, ali je saopštava tek nakon Mundijala

Luis Suarez se smatra jednim od najboljih, ali i najprgavijih, napadača u istoriji fudbala i polako se bliži kraj njegovoj bogatoj karijeri.


35-godišnja bivša zvijezda Ajaxa, Liverpoola, Barcelone i Atletico Madrida trenutno nastupa za urugvajski Nacional za koji više neće igrati od početka nove godine. 

Suarez se trenutno priprema sa reprezentacijom Urugvaja za predstojeći Mundijal koji starta u nedelju i koji se igra u Kataru. Urugvaj je reprezentacija spoja mladosti i iskustva i ambicije svakako da postoje, ali daleko od onih gdje treba očekivati neku medalju od njih.



Gotovo sigurno da je ovo zadnje Svjetsko prvenstvo kako za Suareza tako i za Edinson Cavanija, Fernando Musleru, Diego Godina. Neki igrači se možda oproste od fudbala skroz nakon Mundijala, ali to neće biti slučaj i sa Suarezom. 

Prema navodima uglednog španskog lista AS, Suarez je donio konačnu odluku o svojoj karijeri koja će biti saopštena javnosti nakon Svjetskog prvenstva. Isti izvor navodi da Suarez nema namjeru okačiti kopačke o klin i da se sjajnom napadaču igra još fudbal, a već postoje pretpostavke gdje bi mogao nastaviti svoju karijeru.



Navodno je riječ o MLS-u i Inter Miamiju klubu čiji je vlasnik David Beckham. Suarezov agent je imao ponuda iz Brazila, ali Suarez ne želi tamo završiti svoju karijeru nego u nekoj ligi koja privlači mnogo više pozornosti kao što je MLS. 

Takođe nije samo Inter Miami zainteresovan za Suarezua jer su tu i Los Angeles FC kao i Los Angeles Galaxy i gotovo sigurno će sjajni špic zaigrati u MLS-u u novoj sezoni.

Los Angeles FC je ove godine osvojio MLS kup i sledeće sezone želi da napadnu nacionalno prvenstvo sa duom Suarez - Gareth Bale.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.