Sjećate se Carolla: Bivša zvijezda Redsa na pragu novog aganžmana - Sledeće sezone ga gledamo u Ligi prvaka

Sigurno se mnogi sjećaju bivše zvijezde i jednog od najvećih promašaja Liverpoola, Andy Carrolla.


33-godišnji Englez ostaje bez ugovora u West Bromu i tokom ljetnog prelaznog roka biće slobodan u izboru nove sredine za nastavak svoje, ne tako velike, karijere. 

Sada već davne 2011. godine u januaru je potpisao spektakularan ugovor sa Liverpoolom, a uprava Redsa je za tada sjajnog špica izdvojila čak 41 milion eura. Ipak, kasnije će se ispostaviti da je dolazak Carrolla na Anfield možda i najveća greška u istoriji kuba.



Za Redse je odigrao 58 utakmica u svim takmičenjima i za to vrijeme je stigao do 11 golova i 6 asistencija što je poražavajuća statistika za nekog ko je plaćen više od 40 miliona. Krajem prošle godine je kao slobodan igrač potpisao ugovor sa Redingom, ali već u januaru prelazi u West Brom u kom je odigrao 14 utakmica i postigao samo 3 gola.

Međutim, i tako loša statistika bi mogli donijeti Englezu novi transfer i sledeće sezone bi ga mogli gledati u Ligi prvaka. Naime, za usluge Carrolla je zainteresovan Club Brugge, prvak Belgije koji želi u svojim redovima još jednog iskusnog špica.



Prvak Belgije u napadu ima već jednog prekaljenog špica, Bas Dosta, ali sada žele da pridodaju još jendog. Izgleda da je realizacija transfera veoma blizu i ako je vjerovati ostrvskim medijima Carroll još treba proći medicinske preglede i transfer će biti ozvaničen.

Vjerujemo da Englez može pomoći prvaku Belgije i ako se transfer ozvaniči prvi put bi Carroll trebao zaigrati u Ligi prvaka.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.