Nekada omiljena destinacija, a sada je svi zaobilaze: Zvijezda Ajaxa rekla ne ponovnom susretu sa Ten Hagom

Old Traffod je nekada bio jedna od najpoželjnijih destinacija za dolazak i razvoj karijere, a sada je mjesto koje svi zaobilaze u širokom luku.


Zadnje ime koje je stiglo u crveni dio Manchestera jeste novi trener, Erik Ten Hag, i mnogi smatraju da ima jedan od najtežih zadataka na planeti, a to je kako Unitedu vratiti stari sjaj.

Bivši trener Ajaxa je doveden da klub vrati na stare staze slave da opet bude onaj veliki United, ali izgleda da će to biti veoma teško. Holanđanin raspolaže veoma kvalitetnim igračima, ali isto tako Ten Hag je spreman tokom ljeta dodatno ojačati roster kako bi mogao parirati velikanima iz vrha. U sezoni iza nas u Premier ligi su završili tek na poziciji broj 6 i tako ostali bez učešća u Ligi prvaka u novoj sezoni.



Upravo taj scenari bi mogao koštati, tačnije već je košta, klub novih i velikih pojačanja. Darwin Nunez je izabrao Liverpool prije Uniteda što je bio veliki udarac za sve na Old Traffordu iako je uprava Uniteda dala unosniju ponudu Benfici. Međutim, problemima tu nije kraj navodi ugledni britanski list Metro. Navodno, upravi Uniteda je stiglo još jedno ne i to iz bivšeg Ten Hagovog kluba. 

Ten Hag je identifikovao Jurrien Timbera kao veliko pojačanje za sledeću sezonu, ali prema istom izvoru mladi štoper je odlučio reći ne i želja mu je ostati na Johan Crujiff Areni i sledeće sezone. Ten Hag želi ojačati zadnju liniju jer nije zadovoljan učinkom Harry Maguirea, Raphale Varanea, Victor Lindelova i Eric Baillyja.



Holanđanin je polagao sve nade da može u bivšem klubu probrati igrača šta valja i dovesti ih na Old Trafford, međutim još jedno ne dovoljno govori u kojim je klub problemima. Navijači Crvenih Đavola se nalaze već u velikim problemima, a sezona nije ni počela i mogla bi biti još jedna neuspješna godina za njih. 

Ten Hag je doveden da posloži stvari, ali ako ne uspije dovesti ni jedno veliko pojačanje teško da će klub izvući iz krize.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.