Conte razbija kasu i pravi strašan ofanzivni trio: Kane i Son dobijaju partnera sa Apenina od čak 90 miliona eura

Antonio Conte je odradio sjajan posao na klupi Tottenhama kada je uspio da se plasira u Ligu prvaka sledeće sezone.


Conte je na klupi naslijedio Nuno Espirito Santa koji je nakon niza loših rezultata smjenjen, a tada je plasman u Ligu prvaka bio samo san koji je iskusni Italijan pretvorio u javu. 

Dovoljan dokaz koliko je zapravo Conte vrhunski trener i da iz svake ekipe, ma koliko zvijezda ta ekipa imala, može izvući maksimum. Sada kada je uradio sjajan rezultat na terenu želi isto i van njega. Prema navodima uglednog italijanskog novinara specijalizovanog za fudbalske transfere Alfreda Pedulle, Conte želi da obori klupski rekord i oformi strašan ofanzivni trio.



Tako je Italijan zamislio da uz Harry Kanea i Heung-min Sona stigne još jedno vrhunsko pojačanje, a njega je pronašao u bivšem klubu, Interu. Conte je navodno dobio zeleno svjetlo od Daniel Levyja i spreman je za zvijezdu Neroazzurra izdvojiti čak 90 miliona eura. Riječ je o Lautaro Martinezu jednom od najboljih, ako ne i najbolji, pojedinac Simone Inzaghijeve čete. 

Upravo Martinez je pomogao Conteu da osvoji Scudetto u sezoni 2019/20 i sada Italijan želi da ponovo surađuju. Isti izvor navodi da je Martinez spreman ostati u Interu, ali je klub primoran tokom ljeta da proda barem jednu od svojih zvijezda kako bi finansije doveli u red.



Levy i Conte to žele da iskoriste jer su već ostali bez Alessandra Bastonija i sada im se Argentinac otvara kao idealna prilika za jačanje ofanzive. Conte želi u špicu da upari Kanea i Lautara, a odmah iza leđa bi bio fenomenalni Son. Ovim potpisom Spursi bi imali strašan ofanzivni trio koji bi sigurno mogao ozbiljno parirati konkurenciji sledeće sezone. 

Jedva čekamo da vidimo šta će se desiti, ali Pedulli se treba vjerovati jer je jedan od napouzdanijih novinara na Apeninskom poluostrvu.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.